Trans erkek görünmezliği// "Bence gey ama belki biseksüeldir"

Trans erkekler o kadar görünmezler ki; lezbiyen görünmezliğine rağmen lezbiyenler bizim yanımızda görünür kalır! O kadar...

Trans erkekler o kadar görünmezler ki; bir LGBT örgütte bile "translar" dendiğinde bu genelde bütün trans kadınları bile değil seks işçisi trans kadınları ifade eder.

Trans erkekler o kadar görünmezler ki; bir LGBT oluşum içinde yer alıyorsanız trans erkek olduğnuza birilerini inandırmanız gerekebilir.

Trans erkekler o kadar görünmezler ki; bir LGBT oluşum içinde yer alıyorsanız sık sık hakkınızda "Bence gey ama belki biseksüeldir" yorumunun yapıldığını duyarsınız.

Trans erkekler o kadar görünmezler ki; aslında iltifat niyetine söylenen "ama hiç anlaşılmıyorsun vallahi, ben ne tatlı gey çocuk diye düşünmüştüm" lafından bile daral gelir.

Trans erkekler o kadar görünmezler ki; bir tıp doktoru bile transseksüel olduğunuzu söylediğinizde "erkekten kadına mı?" diye sorabilir.

Trans erkekler o kadar görünmezler ki.....

4 yorum:

  1. o kadar görünmeyiz ki...

    YanıtlaSil
  2. ancak bu kadar iyi anlatılabilirdi.

    YanıtlaSil
  3. "Trans erkekler o kadar görünmezler ki; bir LGBT oluşum içinde yer alıyorsanız sık sık hakkınızda "Bence gey ama belki biseksüeldir" yorumunun yapıldığını duyarsınız."

    bu ne demek acaba? yani bir insan nasil bir dusunce ile "bence gay ama belki biseksueldir" diye bir cumle kurabilir.

    YanıtlaSil
  4. LGBT harekette aktivist olarak yer alıyorsanız öncelikle gey olduğunuz varsayılır çünkü gey aktivistlerin sayısı hayli fazladır,göz önünde olan onlardır. Sonra gözlemler sırasında kadınlarla "ilgi"lenirken gördüklerini hatırlar "kadınlarla ilgilendiğine göre belki de biseksüeldir" fikrine varırlar; ama heteroseksüel bir trans erkek olabileceğini düşünmezler

    YanıtlaSil

lütfen başlıkla ilgili yorum yazın, bana ulaşmak için transsicko@hotmail.com adresini kullanabilirsiniz