Aktivistlik

Love is... diye kağıdı olan bir sakız vardı ya hani. Şu an kendimi onun "aktivism is..." şeklindeki bi versiyonundaymışım gibi hissediyorum :)


Sınıfım, çoğunluğun ya muhafazakâr ya da "eğlenceme bakarım" kafasında olduğu garip bi topluluk... Diğer ana bilim dallarına göre bi şeyleri dert edinen insan yok gibi, hocalarımız da bizim dağıtıklığımıza çanak açıyorlar sağolsunlar...


Neyse, bu sınıfta anlatmak üzere Stonewall'u almak istediğimi söyledim hoca efendim dedi ben stonewall dedim... 3. de anlattım kabataslak, "peki marj dışı hareketler diyelim ona" dedi ve ben istediğim konuyu almış oldum; ama tabii konu 9misli genişletilerek bi çeşit "oto-sansür uygula" suflesi de almadım değil ; ama uyguladım mıı?? of bunu anket yapsak ya:D


ppt'yi yükleyemedim yine Samsung p850 sponsorluğunda videolaştırıp ekliyorum. O sunumu çok daha fazla kişiye yapmayı çok isterdim; ama anahatları açıklaması açısından faydalı olur diye düşündüm, isteyenler ppt sunumu versiyonunu -yorum bölümüne yazarak- talep edebilir.

Bazı yanlışları da şimdi fark ettim. bi yerde k eksik en sonda Karşıt Kültür'ün değil EBTTI'nin olacak vs. Asıl önemli olan o sondaki metindi ama çok bölük pörçük oldu slaytlarda. onu metin olarak bloga koyup koymamakla ilgili öneri istiyorum. Afiyet olsun:)

4 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. 1.5 sene kadar gecikmeli olacak ama, bloğunuzu keşfettikten sonra sondan başladım okumaya, başa doğru gidiyorum. Eğer hala bir yerlerde saklıyorsanız ben o sunumu rica edebilir miyim?

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. ppt değil ama sadece metin olarak blogda paylaşmışım:
    http://upgradingsouls.blogspot.com/2009/06/oneri-uzerine-duzeltimis-2-yaynlans.html

    YanıtlaSil

lütfen başlıkla ilgili yorum yazın, bana ulaşmak için transsicko@hotmail.com adresini kullanabilirsiniz